slide-winkel03
slide-winkel01
slide-winkel02
slide-winkel04
slide-winkel06
IMG-20180602-WA0011
Da Martini
Da Martini
DE WINKEL

DA MARTINI ITALIAANSE DELICATESSENWINKEL

EEN UNIEK EN ZEER UITGEBREID ASSORTIMENT AAN AUTHENTIEKE ITALIAANSE PRODUCTEN

Onze winkel in de Tarthorst in Wageningen heeft een uniek en zeer uitgebreid assortiment aan authentiek Italiaanse producten. Dagelijks worden diverse verse pasta’s in onze winkel gemaakt. Ook hebben wij bijzondere azijnen en een mooie selectie olijfolie in ons assortiment. Wij leveren natuurlijk ook Italiaanse koffie’s, vleeswaren, kazen, wijnen en andere Italiaanse heerlijkheden.

Lunches

Ook voor een heerlijke Italiaanse lunch kunt u bij ons terecht.
Elke ochtend worden er foccacia’s, Italiaanse stokbroden gebakken die naar keuze belegd worden vanuit een groot assortiment aan Italiaanse kazen, vleeswaren, gegrilde groentes etc.

Diner

Ook voor avond eten hebben wij plek voor u. Er is plek voor ongeveer 16 personen. Er zijn  heerlijke voorgerechten, pizza’s, pasta’s, vlees gerechten en desserts. Als u zeker wilt zijn van een plekje kunt u even bellen.

Bijzondere gelegenheden

Heeft u iets te vieren en ontbreekt de kennis of tijd om een prachtig Italiaans diner of buffet te organiseren, dan kunnen wij u daarmee van dienst zijn.
Ook voor (zakelijke) lunches, diners, buffetten, hapjes of voor Italiaanse relatiegeschenken bent u bij ons op de juiste plaats.

Waan je even in Italië, kom langs in onze winkel en proef al het mooi’s, dat de Italiaanse keuken te bieden heeft.

Da Martini winkel
Tarthorst 1203
6708 HZ Wageningen
Tel: 0317 – 452 559
info@damartini.nl

Openingstijden
Ma. gesloten
Di. 11.00 – 21:00
Wo. 16:00 – 21:00
Do t/m zat 11:00 – 21:00
Zo.  16.00 – 21.00

Button Text
Da Martini - Catering

THUIS OF OP DE ZAAK

ITALIAANSE CATERING

DIEGO MARTINEZ

Dagelijks worden diverse verse pasta’s in onze restaurant gemaakt. Wij leveren natuurlijk ook Italiaanse koffie’s, vleeswaren, kazen, wijnen en andere Italiaanse heerlijkheden.